SEO OPTIMIZACIJA SAJTA

Pomoći ćemo Vam da Vaša priča bude dostupna onima kojima je najpotrebnija.

Besplatna SEO analiza i ponuda SEO usluge

Popunite formular sa podacima vašeg sajta i ključnim rečima, a mi ćemo vam u roku od 24h poslati besplatnu SEO analizu vašeg veb sajta

Kako može SEO agencija da vam pomogne?

Kreiranjem prave strategije, pisanjem kvalitetnih, informativnih tekstova i odabirom odgovarajućih ključnih reči možemo lako da pretvorimo posetioce u kupce.

Detaljnim analizama konkurencije otkrivamo mane i nedostatke u njihovom online poslovanju i pretvaramo ih u Vaš profit.

Krajnji cilj SEO optimizacije je da se korisniku pruži adekvatan sadržaj na osnovu kog bi on bio naveden da kupi određeni proizvod ili da plati određenu uslugu.

Stoga, veoma je važno da se Vaš sajt pojavljuje među prvima u rezultatima pretrage jer ga to označava kao relevantnog i važnog i upravo ga to uzdiže iznad konkurencije.

Više nije dovoljna sama izrada sajta da bi se Vaš biznis pokrenuo, već pored toga i dobro osmišljene marketinške strategije koje uključuju i samu seo optimizaciju kako bi se Vaš sajt izdvojio iz mase irelevantnih i nevažnih.

Neki od projekata na kojima smo radili i doveli ih na top pozicije

Na koje načine vam SEO optimizacija može pomoći u razvijanju biznisa?

SEO optimizacija se može podeliti na više ciljeva:

  • prvi cilj bi bio da određena grupacija stigne do vašeg sajta
  • drugi cilj da se zadrži na samom sajtu
  • i treći da kupi proizvod ili da poželi da plati određenu uslugu

Do prvog cilja grupacija dolazi na osnovu ključnih reči, sve ostalo je dobar sadržaj sajta, dobro poznavanje grupacije kojoj treba određena usluga i razvijanje čitavog koncepta on page i off page optimizacije.

Digital Circle agencija će na najbolji način optimizovati vaš sajt, i posle određenog vremenskog perioda postaviće ga na prvoj stranici u rezultatima pretrage.

optimizacija sajtova za google

Često postavljana pitanja

Pitanja i odgovori

Napravio sam sajt, ali me nema na prvoj stranici Google-a, zašto?

Novo kreirani sajtovi nikada ne mogu biti odmah na prvoj stranici Google-a. Potrebno je određeno vreme da prođe da Google stekne poverenje u vaš sajt. Google želi da se uveri da u svojoj bazi nema još jedan bezvredan sajt, već sajt koji pruža relevantne informacije svojim korisnicima. Postoji preko 200+ faktora pomoću kojih Google rangira vaš sajt, jedan od njih je i starost sajta.

Pitanja i odgovori

Kako da privučem korisnike sa moje lokacije?

Kreiranjem naloga na “Google moje preduzeće” i prisustvom na lokalnim direktorijumima, korisnicima će se prikazati vaša lokacija i kontaktne informacije prilikom pretraživanja zasnovanog na geografskom području.

Pitanja i odgovori

Kako da dođem do prve stranice Google-a za određenu ključnu reč?

Ne postoji čarobna formula za rangiranje na prvoj stranici, ali Google snažno favorizuje veb stranice sa kvalitetnim sadržajem razvijenim oko relevantnih ključnih reči.

Pitanja i odgovori

Koliko dugo je potrebno da se vide prvi rezultati?

Ne postoji tačno određeno vreme kada će se pojaviti prvi konkretni rezultati. U nekim slučajevima kada je konkurencija laka potrebno je oko 3-4 meseca, dok kod nekih gde je konkurencija jača, prosečno vreme je od 10 do 12 meseci.

Pitanja i odgovori

Imam puno povratnih linkova ka svom sajtu. Zašto nisam dobro pozicioniran?

Google razmatra kvalitet vaših povratnih linkova, a ne broj. Google želi da dobijete povratne linkove od autoritativnih veb sajtova u vašoj industriji da biste pokazali da ste kompetentna i pouzdana kompanija sa kojom želi da posluje.

Pitanja i odgovori

Moje rangiranje je opalo. Šta se desilo?

Rangiranje pretrage se stalno menja, ali ako ste uočili značajan pad, to bi moglo biti zbog povećane aktivnosti konkurencije za iste ključne reči, Google kazne, lošeg iskustva korisnika na mobilnim uređajima, loših povratnih linkova ili lošeg sadržaja.

SEO optimizacija sajta cene

Cena optimizacije sajta zavisi od više faktora. Cenu difinišemo u zavisnosti od obima posla, intenziteta i provedenog vremena na analizama i korekcijama grešaka na samom sajtu. Takođe na cenu utiče i kreiranje seo optimizovanih blog postova koje piše naš tim kao i obim link building kampanje.

SEO optimizacija je proces, to nije trenutno rešenje.

Ako želite da saznate informacije o ceni optimizacije sajta, budite slobodni da nas kontaktirate i zatražite besplatnu SEO analizu vašeg sajta.

Vi imate viziju
Mi imamo tim

Kontaktirajte nas

+381 69 281 281 9

ili

Pozovite nas!