Izrada sajta

Vi znate zašto je Vaša usluga odlična. Mi ćemo Vam pomoći da je prikažete.

izrada sajtova

Sigurnost i kvalitet

Imamo posvećen tim sačinjen od dizajnera, programera i pisaca spremnih da rade sa Vama kako bi Vaše poslovanje učinili pristupačnim kroz zanimljiv i funkcionalni web sajt. Mi pravimo web sajtove i web shopove koristeći najbolje platforme koje obezbeđuju sigurnost Vašeg poslovanja i pružaju vrhunsko iskustvo posetiocu.

Zašto mi

 Napravili smo stotine web sajtova koristeći niz alata. Isporučićemo visokokvalitetni web sajt koji je lak za korišćenje i upravljanje, a mi ćemo Vas obučiti da ga koristite u potpunosti. Izrada sajta Vam dovodi potencijalne klijente, a mi ćemo Vam pomoći da oblikujete njihovo iskustvo.

Delić naših radova

Safety Car Seats
Plus laptop device
Laba - Biobanking
Plus laptop device
Frigo Lukić
Plus laptop device
Lorijen Center
Plus laptop device

Custom izrada sajta

Treba vam sajt “od nule”? U saradnji sa Vama, naš tim će dizajnirati i izraditi web sajt po meri koje odgovaraju individualnim potrebama Vašeg poslovanja.

Verujemo u najbolje platforme otvorenog koda, pa zato za web sajtove koje razvijamo koristimo WordPress platformu. To znači da se Vaš web sajt može lako nadograditi i uvek će biti ažuriran i siguran za Vaše poslovanje.

Komunikacija

Morate znati da tokom izrade sajta imamo Vas na umu, zbog čega ćete biti uključeni u svakoj fazi razvojnog procesa.

Online bezbednost je najvažnija u našem razvoju i znamo da je to prioritet Vašeg poslovanja.

Maksimalno odgovorni, predani i uvek po dogovoru tačni! A sve to uz veliku dozu optimizma i šarma…kakvih je jako malo u današnje vreme…

Ko smo mi

Imamo stručnjake za razvoj WordPress sajtova koji su spremni da odgovore na sve zahteve Vašeg web sajta.

Iskoristićemo naše bogato iskustvo da rešimo bilo koji problem i primenimo optimalno rešenje. Pružamo najširi mogući spektar usluga podrške, pomažući našim klijentima u:

Uroš

Programer/SEO specijalista

Dragan

Dizajner

Marta

Pisac

Tamara

Menadžer društvenih mreža