O nama

Osnovani 2016. godine u Novom Sadu. Bavimo se osmišljavanjem i kreiranjem modernih i savremenih online rešenja za uspešno predstavljanje u digitalnom svetu. Mi smo tu da vam pomognemo da ispričate svoju priču i da budete sigurni da će se vaša priča nadaleko čuti.

Po čemu nas pamte i preporučuju

Sarađivali smo sa nekim fenomenalnim ljudima.

AK Žunić

Advokatska kancelarija Žunić je angažovala Digital Circle za izradu sajta i SEO optimizaciju. Izuzetno smo zadovoljni saradnjom, profesionalnim odnosom i brzinom izrade. Svaki naš zahtev je bio ispoštovan, a rezultatu su doprinele njihove originalne sugestije i predlozi. Digital Circle ima naše najiskrenije preporuke!

Tijana Žunić Marić
Advokat

Super Bake

Sjajna saradnja! Sve pohvale i najtoplije preporuke za fenomalni Digital Circle tim. Izuzetna profesionalnost, posvećenost, fleksibilnost i sjajan odnos prema poslu! Sve je realizovano u roku, bez stresa. Ako tražite tim koji će za razuman novac da uradi svoj posao, a da pri tome ne morate stalno da ih podsećate i proveravate - onda ne morate da tražite dalje!

Mario Milaković
Founder

Canadian Druid

Uh da sam znala ranije za ovu top ekipu...ne bih izgubila 4 godine uzaludnog truda. Kad je u pitanju izrada web shop -a, od sada samo sa srpskim Japancima!!!

Milica Dobrijević
Co-Founder

VizLore Labs Foundation

Izuzetno kreativan i proaktivan tim.. Pravo zadovoljstvo je bilo sa njima raditi redizajn web sajta!

Stanimir Ilić
Operations Manager

Upoznajte naš tim