DIGITALNI MARKETING

Vaš posao danas neminovno mora da ima svoju prezentaciju na internetu. Koliko god da kvalitetno radite ono u čemu ste najbolji, bez prisustva na internetu, teško je zamislivo ne samo širiti poslovanje, već sprečiti smanjenje obima posla. Jer, usmena preporuka nije dovoljna. Potreban vam je digitalni marketing.

Digitalni marketing

Šta je digitalni marketing?

Digitalni marketing je javni servis za vaš biznis. On podrazumeva set alata koji vas izvlače iz anonimnosti i donose veću prodaju vaših proizvoda ili usluga. Ali pre svega, građenje vašeg imena.

Najzastupljeniji kanali digitalnog marketinga su društvene mreže (Facebook & Instragram) i Google (Google ads). Ovakav vid marketinga počiva na osnovama dobrog sadržaja. A šta znači dobar sadržaj?

To je sadržaj koji se strateški planira i zasniva se na potrebama određene ciljne grupe, tj. Potencijalnih konzumenata vaših proizvoda ili usluga. Ključ dobrog sadržaja jeste poverenje, a ono se gradi detaljnim upoznavanjem sa njihovim potrebama.

Digitalni marketing podrazumeva vođenje društvenih mreža, prevashodno Fejsbuka i Instagrama (pisanje opisa uz adekvatnu fotografiju ili drugi vizuelni sadržaj – video, vizuali), pisanje blog postova, odnosno SEO tekstova na vašem sajtu, pisanje prodajnih tekstova i slogana, i svih ostalih traženih formi.

Sve se ovo, po potrebi, kreira na engleskom jeziku, ukoliko želite da izađete iz okvira lokalnog tržišta.

Da ne biste godinama lutali u mraku, upoznavajući digitalne trendove , umesto da radite svoj posao, potreban vam je marketinški tim. Tim koji će vam predložiti i osmisliti najbolju strategiju za vaš brend i stručno je implementirati na web.