DIZAJN FLAJERA

Flajer – potiče od engleske reči flyer što bi značilo letač. Stoga, ovu reč možemo interpretirati bukvalno. Flajeri funkcionišu kao ”letači” Vaše reklamne i marketinške kampanje.

Pored svog značenja, flajer je jedan od najjeftinijih načina za reklamiranje Vašeg biznisa i najbolji način za privlačenje pažnje potencijalnih klijenata.

Flajer predstavlja papir male veličine i najčešći način reklamiranja. Uobičajen format za flajer je A6.

Na flajeru se nalaze opšte informacije o Vašem biznisu, preduzeću, uslugama, proizvodima koje nudite.

Sa druge strane, flajeri nikako ne smeju biti pretrpani informacijama i bojama jer će to uvek izazivati suprotan efekat.

Što prostiji i jednostavniji flajer, to će ostaviti bolji utisak na potencijalne kupce proizvoda koji nudite.

DIGITAL CIRCLE agencija ima veliko iskustvo u kreiranju flajera, baš iz tog razloga što čitav rad na grafičkom dizajn bazira na minimalističkom pristupu. Flajer predstavlja samo jedan mali deo u osmišljavanju reklamne kampanje kroz koji se povezuju:

  • Boja
  • Slika
  • Tekst

Ukoliko na flajer želite da stavite više usluga ili proizvoda koje imate u ponudi, postoje dva razrešenja ovog problema:

  • kreiranje više letaka koji bi stilski povezivali sve proizvode
  • kreiranje prospekata koji su slični flajerima, jedina je razlika što su oni u A4 formatu i savijeni su dva puta, te stoga deluju kao kao letak

DIGITAL CIRCLE će uz pomoć svog kreativnog tima na pravi način dizajnirati Vaše flajere koji će na ulicama privlačiti potencijalne kupce i omogućiti im dobijanje informacija o vašem proizvodu.